Nieuws

Merijn Peters is de eerste keer geslaagd voor zijn rijbewijs

Merijn goed gedaan, loon naar hard werken. Geniet ervan en veel veilige kilometers toegewenst.

Hieronder de reactie van Merijn over zijn rijopleiding bij Leswereld:

Top ervaring! Vorig jaar ben ik met lessen begonnen bij Tom en ik zou niet anders willen. Zeer aardige man met een duidelijke methode die helder wordt gebruikt. Zelf heb ik ASS en Tom was voor mij de perfecte instructeur vanwege zijn duidelijke aanpak. Daarnaast waren de vier theorielessen ook erg nuttig om te volgen (inbegrepen bij het lespakket).

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Geslaagd voor het examen rijbewijs bij Leswereld

Woensdag 28-10-2020

Vera Engelaar is de eerste keer geslaagd voor haar rijbewijs

Goed gedaan Vera, loon naar hard werken. Knap hoor. Prima rit gereden.

Ervaring van Vera met Leswereld:

“Het is een bijzondere rijschool die de leerlingen echt wilt leren kennen. Het mooie is dat ze speciaal op jou gericht een rijles in elkaar zetten. Verder is Tom super vriendelijk en geeft hij op de juiste manier kritiek en natuurlijk ook veel complimenten. Tom bedankt voor de leuke rijlessen!”

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Joris Spaandeman is de 1ste keer geslaagd voor zijn rijbewijs

Joris goed gedaan, dank voor de prettige samenwerking en veel succes met je opleiding in Utrecht. Veel veilige kilometers toegewenst.

Hieronder de reactie van Joris over Leswereld:

“Een hele fijne rijschool. Ik vond de manier van les geven erg fijn. Tom heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen goed kan rijden, maar vooral ook dat ik vertrouwen heb in het rijden. Ik had geen andere rijschool gewild!”

 

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Sydney Zondervan de 1ste keer geslaagd voor zijn rijexamen.

Goed gedaan Sydney het eerste examen na de lockdown en gelijk geslaagd. Mooie prestatie! Veel veilige kilometers toegewenst.

Ervaring in een regel van Sydney:

“Goeie en duidelijke lessen”.

“Duidelijke lesdoelen, goede uitleg aan de hand van foto’s voor wat in de les behandeld zal worden. Goede lesopbouw eerst een stukje herhaling van wat de vorige les hebt behandeld, als dat gedaan is nieuwe stof wat je dan gaat doen en dan aan het einde van de les zelf reflectie met wat ging goed wat kan beter en dit neem je dan mee voor de volgende les”.

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Snelheid naar 100 km/u. Wat betekent dit voor het examen?

Snelheidsverlaging
Vanaf 16 maart 2020 geldt in Nederland op alle snelwegen overdag (06.00 tot 19.00 uur) een maximumsnelheid van 100 km/u. In de avond en nacht (19.00 tot 06.00 uur) verandert er niets op de snelwegen waar je 120 km/u of 130 km/u mag rijden. Het CBR past de examens natuurlijk op de nieuwe situatie aan. Het is belangrijk dat de beginnende bestuurder de regels kent en goed kan toepassen. Want we willen allemaal veilig thuiskomen.

Theorie-examen
Het CBR past de theorievragen over de maximumsnelheid op de snelweg aan waar dit nodig is. In de vragen wordt met tekst aangegeven hoe laat het is en wordt gevraagd wat dan de toegestane maximumsnelheid is.

Praktijkexamen
Bij de praktijkexamens zijn er weinig tot geen veranderingen. Voor auto, motor of taxi geldt uiteraard een lagere maximumsnelheid op de snelweg tijdens de tijden waarop het CBR examens afneemt. Voertuigen in andere categorieën (bijvoorbeeld vrachtwagen of bus) mochten al niet harder dan 80 km/u.

Het rijden van 130 km/u tijdens een praktijkexamen ziet het CBR niet als voorwaarde voor een valide examen. De examinator zorgt tijdens het praktijkexamen voor een gevarieerde examenroute waarin verschillende wegtypen en de daarbij horende snelheden aan bod komen. Op deze manier kan het rijgedrag in verschillende situaties worden beoordeeld. Op een autosnelweg moet een kandidaat laten zien dat hij onder andere kan in- en uitvoegen, de juiste volgafstand aanhoudt en het juiste kijkgedrag vertoont.

Bron: CBR 10-3-2020 

Posted in: Blogs van Tom

Leave a Comment (0) →

Ook Bernice Jogems is de 1ste keer geslaagd voor haar rijbewijs.

Hoe mooi kan het zijn als de examinator zegt:

“De examenrit was prima en helemaal af “. Een mooi compliment. Goed gedaan, jezelf overwonnen!

Hieronder de reactie van Bernice over haar ervaring bij Leswereld:

“Een rijschool waarbij voor iedereen een passend plan wordt opgesteld wat bij jou past en voor jou werkt. Er zit veel variatie in de lessen en samen met Tom kijk je wat het beste werkt qua aanpak met rijden. Dit om jou zo goed mogelijk te begeleiden, maar heeft ook aandacht voor jou als persoon. Wat vertrouwen geeft”.

#rijschoolleswereld #rijschool #rijles #rijbewijs #adhd #autisme #theorieles #automaat #nijmegen #malden #schakelauto #omgevingnijmegen #schakel #schakelauto #slagen #autorijden #bovag #volkswagen #rijopleiding #kwaliteit #verkeer

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →

Jesse Bouwman is de 1ste keer geslaagd voor zijn rijbewijs

Jesse ook jij kreeg een groot compliment voor de vooruitgang die je geboekt hebt. Je had toevallig dezelfde examinator. Hij gaf aan dat je een hartstikke goede rit hebt neergezet. Goed gedaan, nu veel kilometers maken.

De ervaring van Jesse:
“Leswereld is een hele fijne rijschool om te leren autorijden.
Tijdens mijn rijopleiding heb ik geleerd om veel uit te proberen om zo meer te leren. In het begin probeerde ik vooral geen fouten te maken, maar als alleen maar probeert fouten te voorkomen word je ook niet beter in het autorijden. Tom heeft me hier heel erg mee geholpen. Ik weet zeker dat iedereen bij Leswereld een fijne rijopleiding zal hebben en dat iedereen die geslaagd is veilig aan het verkeer kan deelnemen”.

Posted in: Geslaagd bij Leswereld

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 12 12345...»
Chat openen
1
Leswereld is via Whatsapp te bereiken
op werkdagen van 8:00 - 21:00 uur en
op zaterdagen van 8:00 - 17:00 uur.