Rijles Malden: dit moet je weten

Leswereld is een rijschool uit Malden, dus is het logisch dat in deze plaats geregeld rijlessen zijn. Malden staat bekend om zijn vele drukke minirotondes op de Rijksweg. Het is dan ook voor een rijschool een must om dit regelmatig te oefenen.

Leren rijden op een minirotonde

[one_half][content_box style=”red-2″ title=”Grootveldselaan”]rijles Malden, rijschool Malden

Klik hier om meer te lezen over rijden op minirotondes in Malden

[button url=”/rijles-omgeving-nijmegen/rijles-malden/mini-rotondes-in-malden/” class=”button” size=”large” color=”red-2″ target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Minirotondes [/button][/content_box][/one_half]

[one_half][content_box style=”red-2″ title=”Groesbeekseweg”]rijschool voor rijles in malden Klik hier om meer te lezen over het rijden op minirotondes in Malden [button url=”/rijles-omgeving-nijmegen/rijles-malden/mini-rotondes-in-malden/” class=”button” size=”large” color=”red-2″ target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Minirotondes [/button][/content_box][/one_half] [divider style=”hr-solid”] [content_box style=”red-2″ title=”Pick-up point Malden”] Word je liever ergens anders dan thuis opgehaald voor je rijles? In Malden kun je gebruik maken van dit pick-up point: Sangershof 11 6581 GZ Malden
[/content_box] Word je liever thuis opgehaald? Geen probleem. Een afspraak maken is zo geregeld. Je kunt ook alvast bekijken hoe de eerste rijles gaat.

Dit zeggen geslaagden uit Malden over de rijlessen van Leswereld

[blog_posts count =”3″ character_count=”200″ post_category=”Testimonial Malden”]  
Home < Rijles Nijmegen e.o. < Rijles Malden

Rijles Malden

Rijles Malden: dit moet je weten

Leswereld is een rijschool uit Malden, dus is het logisch dat in deze plaats geregeld rijlessen zijn. Malden staat bekend om zijn vele drukke minirotondes op de Rijksweg. Het is dan ook voor een rijschool een must om dit regelmatig te oefenen.

rijles Malden, rijschool Malden

Leren rijden op een minirotonde

Het naderen, bereiden en verlaten van mini-rotondes is niet eenvoudig. Doordat je veel handelingen in een korte tijd en in de juiste volgorde moet doen, is dit voor veel bestuurders lastig. Het doel is de rotonde zo te benaderen dat je eigenlijk niet hoeft te stoppen – én dat je rekening houdt met het andere verkeer. Als je de auto kunt laten rollen, helpt dit de doorstroming en komt dit de veiligheid ten goede.

  • Waar je op moet letten bij het oprijden van een minirotonde
  • Kijk, denk en handel vooruit.
  • Pas tijdig je snelheid aan als je een rotonde benadert.
  • Laat de auto rustig (uit)rollen, ander verkeer ziet dan vaak dat je hen ook gezien hebt.
rijschool voor rijles in malden

Word je liever ergens anders dan thuis opgehaald voor je rijles?

Bekijk het pickup point op Maps