Home < Blog < Nienke Speldenbrink is net als haar broer de 1ste keer geslaagd voor haar rijbwijs

Nienke Speldenbrink is net als haar broer de 1ste keer geslaagd voor haar rijbwijs

Nienke, volgens de examninator van het CBR heb je een keurig rit neergezet! Tot november nog even onder begeleiding en dan alleen op pad. Heel veel rijplezier en fijne vakantie in Griekenland.

Hieronder de reactie van Nienke over Leswereld:

Hele fijne rijschool! Ik ben erg tevreden over mijn rijopleiding bij Leswereld. Aan het einde van mijn opleiding voelde ik me goed voorbereid op het examen. Ik vind het fijn dat ze ook extra dingen leren die niet per se nodig zijn voor het examen, maar wel heel handig zijn voor het autorijden. In het begin leek het wat langzaam te gaan, maar daardoor krijg je wel een goede basis. Tom was ook een hele fijne instructeur!