Home < Blog < Gulliver de Boer de eerste keer geslaagd bij Rijschool Leswereld

Gulliver de Boer de eerste keer geslaagd bij Rijschool Leswereld

Beste Gulliver, je hebt heel hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Je hebt een “dijk” van een rit neergezet, terwijl je vooraf best gespannen was. Je hebt de rust bewaard en goed gereden, iets om trots op te zijn. Ik wil je danken voor de prettige samenwerking en wens je veel geluk in de toekomst.

Je wilde even de tijd nemen om een stukje te schrijven over je ervaringen. Hieronder de reactie van Gulliver uit Nijmegen over rijschool Leswereld:

“Tom verstaat duidelijk zijn vak op een manier waar veel instructeurs jaloers op mogen zijn. Hij weet heel goed rust, vertrouwen en duidelijkheid te scheppen tijdens de lessen en heeft een geduldige, persoonlijke aanpak, plus een perfecte kennis van de theorie. Via de video intake, de zelfstandige rit naar Venlo en alles ertussenin, wordt je opgeleid tot een veilige en vlotte bestuurder. Ondertussen krijg je nooit het gevoel een nummertje te zijn in een geldverdienmachine.

Ik kan hem zeker aanraden voor iedereen die een betrouwbare kleine rijschool zoekt of niet houdt van de opgefokte “snelle jongen” aanpak van een doorsnee rijschool”.

Gulliver ik wil je danken voor je mooie woorden.