Home < Blog < Eva Schouten is de eerste keer geslaagd voor haar rijbewijs

Eva Schouten is de eerste keer geslaagd voor haar rijbewijs

Eva nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Kei goed gereden en je had zeker geen makkelijke route. Knap gedaan!

Nu veel kilometers maken en dan zal zeker lukken met straks de bijzondere reis die jij samen met Jelle gaat maken in prachtige land Nieuw-Zeeland.

Hieronder de reactie van Eva over Leswereld:

“Ik was erg bang en onzeker toen ik wilde beginnen met rijles. Tom heeft mij zowel in de rijopleiding als in het mentale proces enorm geholpen. Door de rijopleiding in stappen leer je stap voor stap alle vaardigheden om een goede bestuurder te worden. Tom geeft aan de hand hiervan duidelijke lessen en legt ook uit waarom de stappen zo belangrijk zijn. Dankzij Tom ben ik niet alleen zelfverzekerd geworden in de auto, maar ben ik rijden zelfs leuk gaan vinden! Dit is iets wat ik van tevoren nooit had kunnen hopen. De route naar Venlo heeft hierbij enorm bijgedragen aan het vertrouwen dat ik een bekwame bestuurder ben. Tom, bedankt voor alle gezellige lessen! Ik kan Leswereld zeker aanbevelen!”