We worden allemaal ouder. En dat merken we, ook in het verkeer. Zelfs als u al lang geleden uw rijbewijs behaald heeft, kunnen er allerlei redenen zijn dat u niet graag autorijdt. Bijvoorbeeld omdat het al een tijd geleden is dat u voor het laatst in een auto gereden heeft. Of omdat u aanpassen aan het verkeer lastig vindt.

Opfriscursus autorijden voor ouderen in Nijmegen en omgeving

Om weer zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan, heeft rijschool Leswereld in Malden een opfriscursus, speciaal voor ouderen in Nijmegen en omgeving. Deze cursus is ideaal voor wie graag weer mobiel wil zijn. Tijdens de opfriscursus is er aandacht voor veilig, vlot en milieuverantwoord rijden. En voor moeiteloos aanpassen aan de drukte in het verkeer.

Opfriscursus autorijden voor ouderen: zowel schakelauto als automaat

De opfriscursus kan bij rijschool Leswereld gevolgd worden in zowel een schakelauto als in een automaat. ’s Avonds is er een theoriebijeenkomst met visuele hulpmiddelen, een boek en toetsmateriaal, zodat u weer helemaal bij bent.

Om er zeker van te zijn dat de opfriscursus volledig aansluit bij uw behoeften, kunt u kiezen uit verschillende pakketten:

Autorijden: opfriscursus ouderen snel

 

Autorijden: opfriscursus ouderen basis

 

Autorijden: opfriscursus ouderen uitgebreid

 

Autorijden: opfriscursus ouderen maatwerk