De juiste rijschool bij ADD, ADHD of autisme.

Wat Leswereld betreft zijn ADD, ADHD of autisme geen probleem bij autorijden, los van wat het CBR in dergelijke gevallen oordeelt. Rijschool Leswereld kan voor leerlingen met deze diagnose het rijlesprogramma zo inrichten dat ook zij een rijbewijs halen én zelfverzekerde bestuurders worden. Leswereld biedt deze aangepaste rijles aan voor iedereen in Nijmegen en omgeving.

Rijles: autisme, ADHD, ADD – met ‘Geef me de vijf’

Rijinstructeur Tom Luijten zet hiervoor de methodiek ‘Geef me de vijf’ in, gecombineerd met de landelijke methode ‘Rijopleiding in stappen’. Dit samen zorgt voor een lesprogramma dat aansluit bij mensen die extra behoefte hebben aan structuur, rust en duidelijkheid – zeker tijdens hun rijlessen.

 

Rijles met duidelijkheid en structuur

‘Geef me de vijf’ is simpel gezegd gebaseerd op de bekende puzzel van vijf: Wie, Wat, Hoe, Waar en Wanneer. Op basis van deze vragen ontstaat er duidelijkheid en meer motivatie, en wordt rijlessen leuk en leerzaam, in plaats van een moeilijke reeks handelingen.

 

Lesprijzen altijd hetzelfde, ook bij ADD, ADHD of autisme

Kortom, Leswereld verzorgt ook een degelijke rijopleiding voor mensen met:

  • het syndroom van Asperger;
  • PDD-NOS;
  • ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder);
  • ADD (Attention Deficit Disorder).

En de lesprijzen? Die zijn gewoon hetzelfde. Meer weten over extra begeleiding bij autisme, ADD of ADHD? Rijinstructeur Tom Luijten vertelt je er graag meer over.

Meer weten over wat het CBR zegt?

Chat openen
1
Leswereld is via Whatsapp te bereiken
op werkdagen van 8:00 - 21:00 uur en
op zaterdagen van 8:00 - 17:00 uur.